Vught, Nederland
info@smarthomeonline.nl
073-2050471

Woox Home

Woox Home

WOOX is een innovatief merk, we zijn gespecialiseerd in marketing en R&D voor slimme luidsprekers en Smart IoT-producten. Ons assortiment omvat Smart IoT-producten, AI-luidsprekers, slimme woonaccessoires en slimme beveiligingsproducten. Het merk WOOX werd geboren in Europa aan het begin van de zomerdagen in 2018. WOOX heeft zijn marketingcentrum in Spanje gelanceerd, R&D-centrum in Shenzhen, China en het logistieke, distributie- en servicecentrum in Nederland.

WOOX staat voor innovatie, design en kwaliteit. Onze missie is om de geavanceerde en nuttige slimme technologieproducten beschikbaar te stellen aan alle Europese gebruikers, waardoor het merk en de producten van WOOX verkrijgbaar zijn bij alle bekende winkels in heel Europa. We richten ons erop dat iedereen onze WOOX smart home-producten kan betalen en in staat is te genieten van het gemak en de lol die onze geavanceerde technologie met zich meebrengt.

WOOX zorgt voor de gebruikerservaring, alle WOOX-producten worden geleverd met een gedetailleerd ontwerp, 100% volledig getest en uitgerust met detailintroductie en onberispelijke service na verkoop. WOOX respecteert ook de privacy van gebruikers, alle WOOX-producten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, dus gebruikers accepteren en gebruiken WOOX-producten zonder zorgen.

Kies voor ons betekent dat een professioneel team voor u zal werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X